web analytics
sdr

Kelet-európai tudósítónk, Elmar Forster

“Kevés fájdalom van, bármilyen nagy is legyen, ami teljesen tiszta. És kevés könnyet láttam, a halottak sírtak utána, akiket nem fertőzött meg az érdeklődés vagy a hiúság.” (Edmond de Concourt / 1822-1896 / francia író és az Academie Goncourt alapítója)

Ezek a felvételek ugyanolyan eltúlzott színháziak, mint amatőrök és szégyenletesek… Hogy egy hulla istenkáromlásnak minősülnek: a U.v.d.L. itt játszik egyfajta húsvéti meglepetésfészek-előkeresést…

A videóban figyeljük meg v.d. Leyen “ellenőrző pillantását”, mintha csak azt kérdezné, hogy valóban “érintettnek” tűnt-e. A hullazsákos vizsgálat után sokkal nyugodtabbak voltak a dolgok:

 

“Az igazság annyira elsötétült ebben az időben, és a hazugság annyira elterjedt, hogy az ember nem tudja az igazságot, ha nem szereti.” (Blaise Pascal)

 Magyar tudósítónk, Elmar Forster, aki 1992 óta külföldön él Magyarországon, könyvet írt, amelyben megvédi Magyarországot a nyugati lejárató kampánytól. Az Amazon bestsellere megrendelhető az UM olvasók számára 17.80.-EUR áron (beleértve a postai kézbesítést és a személyes elkötelezettsé

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert