Ursula v.d. Leyen: Az ukra­jnai halot­tas­házi táska szín­házi vizsgálatáról

sdr

Kelet-európai tudó­sí­tónk, Elmar Forster

„Kevés fájdalom van, bármi­lyen nagy is legyen, ami teljesen tiszta. És kevés könnyet láttam, a halottak sírtak utána, akiket nem fertő­zött meg az érde­klődés vagy a hiúság.“ (Edmond de Concourt / 1822–1896 / francia író és az Academie Goncourt alapítója)

Ezek a felvé­telek ugya­no­lyan eltúl­zott szín­há­ziak, mint amatőrök és szégy­en­le­tesek… Hogy egy hulla isten­ká­rom­lásnak minő­sülnek: a U.v.d.L. itt játszik egyfajta húsvéti meglepetésfészek-előkeresést…

A videóban figyeljük meg v.d. Leyen „ellenőrző pillan­tását“, mintha csak azt kérdezné, hogy valóban „érin­tettnek“ tűnt‑e. A hullaz­sákos vizsgálat után sokkal nyugodt­abbak voltak a dolgok:

 

„Az igazság annyira elsö­té­tült ebben az időben, és a hazugság annyira elter­jedt, hogy az ember nem tudja az igaz­ságot, ha nem szereti.“ (Blaise Pascal)

 Magyar tudó­sí­tónk, Elmar Forster, aki 1992 óta külf­öldön él Magyar­or­szágon, könyvet írt, amelyben megvédi Magyar­or­szágot a nyugati lejá­rató kampá­nytól. Az Amazon best­sel­lere megren­del­hető az UM olvasók számára 17.80.-EUR áron (beleértve a postai kézbe­sí­tést és a szemé­lyes elkötelezettsé

Kommentieren Sie den Artikel

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein