Ukrán háborús bűnök orosz katonák ellen (New York Times) VIDEÓ

dav

A still frame from a video posted online on Monday shows Ukrainian soldiers at the scene where Russian soldiers were executed around March 30.

NYT

A videó egy Kijev melletti ukrán faluból szár­mazik, és úgy tűnik, hogy ukrán katonákat mutat be, akik elfogták az elfo­gott orosz hadi­fo­gly­okat.  (NYT, Valiat­news, beleértve a VIDEÓT is)

A NYT megerő­sí­tette a videó hite­l­es­ségét: egy ukrán katona látható, amint háromszor lő egy orosz katonára, míg egy másik, azono­sí­tatlan férfi azt mondja: „Még mindig életben van. Filmezd le ezeket a fosz­to­ga­tókat. Nézd, még életben van. Leve­gőért kapkod.“

Ezen­kívül három másik megölt orosz katona oroszbarát fehér kars­zalaggal látható. Úgy tűnik, hogy az egyik orosz katona súlyos sebet szen­ve­dett a fején, és látható, hogy a kezét a háta mögött bilinc­selték meg. Valós­zí­nűleg halálos ütést kapha­tott a fejére.

 

Magyar tudó­sí­tónk, Elmar Forster, aki 1992 óta külf­öldön él Magyar­or­szágon, könyvet írt, amelyben megvédi Magyar­or­szágot a nyugati lejá­rató kampá­nytól. Az Amazon best­sel­lere megren­del­hető az UM olvasók számára 17.80.-EUR áron (beleértve a postai kézbe­sí­tést és a szemé­lyes elkö­te­lezett­séget) a szer­zőtől <ungarn_​buch@​yahoo.​com>

 

 

2 Kommentare

  1. Das stößt mich ab, sollte sich mir ein Ukrainer nähern, you are not Welcome!
    Вам не рады фашисты!Bringt die Eigenen um für euern Scheiß.

Kommentieren Sie den Artikel

Bitte geben Sie Ihren Kommentar ein!
Bitte geben Sie hier Ihren Namen ein